Zanimljivosti

NAUČNICI ŠOKIRANI:Poznata balerina primila vakcinu pa prohodala unazad, Bil Gejts se oglasio!

Kao što svi možemo vidjeti mnoge zemlje u svijetu su počele sa vakcinisanjem svog stanovništva protiv zloglasnog koronavirusa, koji predstavlja najveću opasnost u historiji čovječanstva.

Pojedinci (samoprozvani stručnjaci) smatraju još uvijek da je cijela ova pandemija izmišljena kako bi se šačica bogataša još više obogatila. A da li su u pravu i da li je sve ovo smišljeno samo radi zarade, još uvijek niko nije priznao.

Međutim, slučaj koji je šokirao cijeli svijet jeste slučaj Dženifer Aniston (28) – ne mislimo na poznatu glumicu, već balerinu koja dolazi iz Čikaga i koja je hrabro prihvatila da primi vakcinu protiv koronavirusa. Nažalost, nesretnica je osjetila nuspojavu ove vakcine, a zbog jedne supstance još uvijek neidentifikovanog porijekla ona je izgubila svoje normalne motorne sposobnosti – i počela hodati unazad.

Naučnici smatraju da je vakcina provjerena, ali da je vjerovatno došlo do kontrareakcije njenog organizma i mozga, a to je posljedica ovog deformiteta. Djevojka sama odbija priznati da je uzimala bilo kakve zabranjene supstance u kombinaciji sa vakcinom.

BIL GEJTS DEMANTOVAO SLUČAJ

Novinarska kuća “Forth Worth Telegram” odmah je stupila u kontakt sa čuvenim Bilom Gejtsom, traživši komentar o ovom slučaju, a on je demantovao također da je vakcina bila “pokvarena”, te da vakcina nije uzrok njenog deformiteta.

Kada su ga pitali da li je cilj ovog vakcinisanja zapravo čipovanje ljudi i deformacija zdravog razuma, Gejts je poludio, izvrijeđao novinarku uz riječi: “Marš, sram vas bilo. Zar mislite da sam ja monstrum?” i odmah prekinuo razgovor.

“Šokirana sam. Ovo je krajnje nehumano. Ona nikada više neće moći da hoda kao normalna osoba. Nikada se više neće moći baviti baletom jer su njene noge sada faktički neupotrebljive. Ona više ne može hodati u normalnom pravcu.” navela je profesorica Skarlet R. Perez.

Inače sama Dženifer je svjesna situacije, te je pala, razumljivo, u totalnu depresiju.

Napomena: Tekst je satiričnog karaktera.