Novo Vijesti

NAŠA POZNATA PEVAČICA DOBIJA JEZIVE PRETNJE, OGORČENA NA SAŠU POPOVIĆA: “On nas je sve UNIŠTIO, ne da mi da nastupam” – JAVNOST ŠOKIRANA! (FOTO)

Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica starije generacije je Nada Topčagić koja iza sebe ima veliki broj hitova koji su i danas aktuelni i koji se redovno slušaju i pjevaju na proslavama i žurkama.

Nedavno je njenu pjesmu Jutro je ponovo izbacio u orbitu poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović koji je čak i na festival San Remo koji se održavao uItaliji i na kojem je bio jedan od gostiju na bini pojavio uz taktove ove pjesme za koju ne krije da mu je omiljena. Nada je naravno bila ushićena ovim njegovim potezom koji je ponovo fokus javnosti skrenuo na nju i nije nimalo krila koliko mu je zahvalna na promociji.

Međutim, čini se da Nadi ovaj fudbalerov gest nije donio samo pozitivne stvari jer je jedan njen blizak prijatelj otkrio da je ona nakon toga počela da dobija i prijetnje  putem telefona koje je jako uznemiruju. On kaže da je Nada jako dobra osoba koja nikome ne želi zlo i koja se raduje svačijem uspjehu i da ne može da vjeruje da ima ljudi poput ovih koji nju uznemiravaju.

Jako je uplašena i razočarana a upravo zbog toga nikoga ne treba da čudi sve ono što je izgovorila dok je bila gost u jednoj emisiji. Naime pjevačica je tada otovrila dušu i rekla da joj je dosta svega i da se  na estradi sve promijenilo. Ona smatra da je za sve kriv Saša Popović koji je sve druge kuće i programe ugasio i da pjevači više nemaju gdje da se promovišu i nastupaju. Dok je u Grandu bila i Lepa Brena sve je bilo drugačije smatra Nada a sada više nema gdje da nastupi.

 

Add Comment

Click here to post a comment