Novo Showbizz

Naša pevačica umalo ostala NEPOKRETNA nakon teške saobraćajke: Nisam mogla da se POMERIM, ni da dišem

Poznata pjevačica Vanja Mijatović je 2013. godine doživjela tešku saobraćajnu nesreću kada se sa svojim kolegama vraćala sa nastupa iz Novog Sada.

Njoj je dugo vremena trebalo da se oporavi od svega, a sada je detaljno progovorila o traumatičnim trenucima kroz koje je prošla.

-U suštini jeste bilo veoma teško. Sjećam se da nisam mogla ni da se pomjerim, imala sam frakture i pršljenova, i grudne kosti i tako dalje, da ne nabrajam sada. Nisam mogla da se pomjerim, nisam mogla ni da dišem. Sjećam se da je bila jedna gospođa pored mene sve vrijeme. Mi smo udarili u betonski stub zato što se ništa nije vidjelo. Sve nam je poispadalo iz gepeka, jedva smo našli i telefone da pozovemo hitnu pomoć. Bila je ta gospođa pored mene. Ja bih zaista voljela da je nađem zbog toga što sam zaista u tom momentu, u toj agoniji, nisam zapamtila lik, ali bih voljela da je nađem i da joj odnesem neko cvijeće i bombonjeru kao zahvalnicu zato što mi je zaista pomogla. To je bio jedan od najtežih momenata kada ja nisam mogla da dođem do daha – rekla je ona za Mondo.

Kasnije su joj doktori kazali da je mogla da ostane nepokretna da je prelom bio samo jedan milimetar niži. Ona je prvo bila u šok sobi, pa na intenizvnoj njezi, a onda je puštena kući gdje je opet učila da hoda.

-Kada sam ustala iz kreveta nakon pet sedmica sam shvatila šta se meni desilo. I jesam malo tu psihički poklekla u smislu da sam tad shvatila težinu svih mojih povreda zato što sam ja do tad samo ležala i čekala da sve zaraste, da se sve to vrati na svoje mjesto, ali nisam znala da je to stvarno toliko teško.