Novo

Naša država broji 28.000 MILIONERA! Ko je NAJBOGATIJI ČOVEK U SRBIJI? ON prima POLA MILIONA EVRA mesečno, EVO čime se bavi!

Sigurni smo da ste do sada dosta puta razmišljali kada ste gledali film o tome kako je zapravo živjeti život milionera.

Ali, jeste li ikad možda razmišljali o tome koliko doista ima milionera u Srbiji, a da zapravo nisu mafijaši, dileri ili se ne bave nekim 100% ilegalnim aktivnostima? U ovom tekstu vam donosimo baš jedno takvo istraživanje i iznenadit ćete se koliko zapravo milionera zapravo ima u Srbiji.

Vjerovali ili ne, najplaćenija osoba u Srbiji ima mjesečnu plaću od 62 miliona dinara, što je skoro blizu pola miliona eura, a što je blizu 778 prosječnih plaća u Srbiji. Prošle godine ovaj je gospodin u svega jednom danu u prosjeku zaradio čak 1.446 eura. Tako je, prema najnovijem istraživanju u Srbiji, otkriveno da postoji u ovoj državi skoro 28.000 milionera, odnosno osoba čiji je mjesečni prihod veći od 2,8 miliona dinara.

Menadžer, direktor i inženjer 3 su najčešća zanimanja koja imaju milione na računima, a 88% njih su muškarci. U Beogradu ima 4.969 milionera, dok najmanje imamo u Vranju, svega 102. U Novom Sadu trenutno živi 2.993 milionera, odnosno pojedinaca čija mjesečna plaća prelazi milion dinara, nerealne brojke, zar ne? Slijedi Kragujevac s 663 milionera, slijede Pančevo 417, Zrenjanin 339, Subotica 356 milionera i tako dalje.

Tako je Porezna uprava u Srbiji izjavila da su u ovu evidenciju uključeni svi koji su imali porez na dohodak veći od 2,7 miliona dinara za jedan mjesec. Vjerovali ili ne, to je čak tri puta više od trogodišnje prosječne plaće u Srbiji.

Poznajete li nekog milionera? Koliki je vaš mjesečni dohodak? Otkrijte nam to sve u komentarima.