Zanimljivosti

NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA OTKRIVENO SVE O MUŽU TANJE SAVIĆ! Ostavljao decu kako bi išao da KOCKA, a onda i OVO

Posljednjih par mjeseci pjevačica Tanja Savić je u žiži medija , zbog njenog odnosa sa suprugom. Poznato je da je njen suprug Dušan , u Australiju odve njihova dva sina , i to bez Tanjinog dopuštenja , i ne dozvoljava da pjevačica ima bilo kakav kontakt sa svojim sinovima.

 

Naime , Tanja to naravno ne prihvata , pa na sve načine pokušava da dođe do svojih sinova. U međuvremenu dok Tanja tuguje , u javnost je procurio snimak na kojem njen zakonski muž Dušan , grli i ljubi plavuše u jednom od noćnih provoda.

Tanja je na sve to rekla kako nije iznenađena  , jer već odavno zna da Dušan noći provodi po kazinima , i da dolazi kući pijan u 6 ujutro. Dodala je pjevačica kako je on njoj pričao da je brižan otac , te da je djecu upisao na boks i na druga mjesta , dok ustavri to sve radi njihova baka , jer on nema vremena za djecu zbog stalnih provoda. Tanja je očajna jer svoje sinove nije čula nedjelju dana. Blokirana je na mužev i svekrvin telefon , a zvala je i na fiksni , međutim niko joj nije odgovarao. Let u oktobru koji je Tanja zakazala je otkazan pa sada pjevačica traži novi , a snagu joj daje činjenica da je njezini sinovi vole.