Novo Showbizz

Nakon SKANDALA sa finalistom “ZG” OGLASILA se i Ceca: Evo šta je imala da kaže o Sadiku Hasanoviću

Već dva dana traje pomama oko Sadika Hasanovića, čiji su videi isplivali u kojima pjeva o pogrdnim stvarima i tako veliča sve ružno što se dešavalo Srbima.

Ta pompa nikako da se spusti, a uveliko su se počeli oglašavati svi ostali pjevači. Pa tako mu je Đorđe David prvi poslao poruku podrške i ohrabrenja tako što mu je rekao da mediji samo čekaju da nekoga napadnu, a da je on jedno talentovano, vaspitano i kulturno stvorenje koje ovo nikako nije zaslužilo.

Poslije njega oglasio se i Aca Lukas, koji je kazao da je bilo gorih od njega sto puta, ali niko nije ni prstom mrdnu. Prvog kojeg je izdvojio je Dino Merlin, koji se u Srbiji još uvijek redovno sluša i koji pravi koncerte redovno.

Nakon toga, oglasila se i njegova mentorica Marija Šerifović koja je kazala da poslije takmičenja nema nikakvog komentara i da su takmičari pod njenom palicom samo kada su u toku samog takmičenja.

Sada je došao red i na Cecu Ražnatović, koja nije imala nešto puno da kaže.

-Ne gledam “Zvezde Granda”, ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu i nebitna je rasa, nacionalnost ili vjeroispovest. Nikad i nisam, niti ću, a svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem – rekla je ona za Informer.

Moramo podsjetiti da su svi srbijanski mediji i javnost ostali zgranuti kada su vidjeli šta je to Sadik radio, iako je bio dosta mlađi.