Novo Showbizz

NAKON BALAŠA I DŽEJA ODE NAM I ON! PREMINUO U 55 GODINI POZNATI PEVAČ: TUGA PREGOLEMA….SVI SMO PEVALI NJEGOVE PESME..(VIDEO)

I ove sedmice za vas imamo veoma tužne vijesti koje su ponovo povezane sa poznatim ličnostima koje su obilježile estradu u posljednjih dvadeset ili trideset godina.

Mnogo je pjevača koji su preminuli u zadnje vrijeme i jednostavno se moramo pomiriti da ih više nema i da nam za uspomenu ostaju samo njihove pjesme i ništa više.

Samo prošle godine nas je napustio veliki Džej Ramadanovski koji je preminuo u 63 godini života, a ukoliko se za neku smrt može reći da je lijepa, onda je to ona njegova. Zaspao je i nije se više probudio. U martu mjeseca ove godine, svakako najveći gubitak za estradu je velikog Đorđa Balaševića, kojeg je korona virus, tačnije obostrana upala pluća koštala života.

Ali, mi danas idemo malo dalje, tačnije u Sjedinjene Američke Države, gdje je nažalost u 55 godini života preminuo poznati pjevač grupe Skid Eow, Džoni Selindžer. Ovaj bend je on napustio još 2015. godine, zbog problema kojeg je imao sa jetrom, a to ga je na kraju i koštalo života. Dugogodišnje ispijanje alkohola je ostavilo veliki trag na njegovu jetru, a ciroza je teško izlječiva bolest.

Džoni je išao i na terapije, ali u posljednjih nekoliko mjeseci stvari su i više nego izmakle kontroli, bio je u bolnici posljednjih 15 dana, a rano jutros njegova kćerka je preko svog je preko društvene mreže Instagram, preko svog profila obaviejstila fanve i prijatelje da je njen otac nažalost preminuo. Članovi benda su isto tako na zajedničnoj Facebook stranici objavili ovu tužnu vijest. Pogledajte u nastavku neke njegove najveće hitove iz doba dok je bio u grupi Skid Rowu.