Showbizz

Nakon 17 godina otkrivena velika ISTINA o Jeleni Karleuši: Karići rešili da progovore, ne može ništa da OSPORI, STERALI JE U ĆOŠAK! (FOTO)

Jelena Karleuša je definitivno osoba koja uvek želi da bude u trendu, voli da soli pamet i da pametuje, a jedna od njenih glavnih mana jeste da sse uvek voli mešati u tuđe živote i davati neka svoja mišljenja. Međutim, nikadaa ne priča o svom bivšem životuu, kao ni o tome da je i ona imala itekako velikih grešaka i poteza, i onda kada neko to spomene, pravi se kao da ništa nij ečula.

Primera radi, jako malo ljudi zna za njene jako velike lapsuse koje je imala u jako kratkom braku sa Bojanom Karićem. Ona je 2002 godine se udala za sina od medijskog magnata, i činilo se da joj je kašika upala u med. Imala je celi svet na dlanu, ali već tada pevačica koja je bila na poletku svoje karijere, pokazala je svoj “neverni duh”.

Usledeo je razvod braka preko noći, a ovih danas oglasila i sestra od Bojana Karića, koji se danas bavi inostranim biznissom, i koji nikada nije želeo da priča o Jeleni, ali jeste njegova sestra Suzana, koja tvrdi da je jelena prevarila njenog brata, i to na najgori mogući način.

Naime, on lično ju je uhvatio na zadnjem sedištu sopstvenoig džipa, kako ima se ks sa članom njegovog obezbeđenja. Za razliku od Duška, on nije hteo da to istrpi, i odmah su se razišli. Da li ste vi znali za ovaj info?