Novo Vijesti

NAJŽEŠĆA AKCIJA U ZADRUZI IKADA: MAJA STENJE NA SAV GLAS, RAZVALJUJU SE DO BOLA KAO LUĐACI! (VIDEO +18)

Svi oni koji redovno prate najpopularniji rijaliti na našim prostorima Zadrugu, iz sata u sat imaju prilike da gledaju svakakve situacije koje se uglavnom graniče sa skandalima što uostalom i čini ovaj rijaliti toliko gledanim. Ljudima se u njihovim životima ne dešava skoro ništa novo pa ih privlači da gledaju svađe, fizičke obračune i vrele akcije u krevetima koje se dešavaju svako malo između pojedinih takmičara.

Kada su u pitanju ljubave veze koje su nastale u Zadruzi prvo smo imali dramu oko manekenke Tare Simonov koja je izbačena nakon jednog ispada i repera Ša koji je u vrijeme ulaska u rijaliti bio oženjen a kako prenose mediji njegova supruga Ivana je odmah kada je vidjela da je javno vara podniela zahtijev za razvod braka koji je jučer postao i zvaničan.

Poslije njih dvoje došlo je do veze između Kristijana Golubovića i Kristine Spalević iako je i Kiki oženjen i nije poznato da li će i njegov brak završiti na isti način kao i reperov. Trenutno najviše pažnje privlače Janjuš i Maja koji se svađaju na mrtvo ime pa se oda mire tako da se cijela kuća trese.

Prije dva dana je došlo do žestokog sukoba između njih dvoje a Janjuš je Maju udario flašom i čak je došlo i do prekida emitovanja na jedno kratko vrijeme dok se situacija ne smiri. Nakon toga je došlo do žestokog pomirenja koje su zabilježile kamere a njih dvoje se nisu nimalo ustezali i od njihovih uzdaha i vriskova niko nije imao mira u kući.