Novo

NAJTUŽNIJI PRIZOR IZ RESTORANA DIRNUO SVE NA MREŽAMA! Mladić podelio sliku i otkrio šta mu se desilo: TUGA DO NEBA…

Kako ste od nas to i navikli i ovaj vikend za vas imamo jednu priču, tačnije ispovijest jednog mladića koja je osvanula na društvenim mrežama, i koja je dirnula sve korisnike, ali ih i natjerala da malo razmisle ko su im to pravi prijatelji u životu, i da li ih uopšte i ima. Ukoliko ste gledali seriju “Seks i grad”, onda vjerujemo da se sjećate scene kada Keri Bredšo slavi rođendan u restoranu, a niko od prijatelja se ne pojavi, pa ona tako sjedi i čeka, minuti prolaze, niko ne dolazi.

Tako ona čekajući dobija poruke od nekih da ne mogu da dođu, da kasne ili slično tome, a svo ono uzbuđenje i sreća koje je osjećala na početku večeri su nestali, i onda ona tužna odlazi kući. Upravo tako nešto desilo se i jednom mladiću koji je sa svima podijelio svoju priču, a objavio je i fotografiju, koja je ujedno i najtužnija fotografija nekog slavlja koje ste vi mogli do sada da vidite. Naime, mladić koji je htio da ostane anoniman je svoju priču započeo tako što je napisao sljedeće:

“Rezervisao sam sto za večeru u lepom restoranu u 19.30 h povodom mog rođendana i svojim prijateljima najavio to mesecima/nedeljama unapred. Imali su dovoljno vremena da organizuju svoje aktivnosti ili da se zamene sa nekim na poslu kako bi mogli da dođu”, a onda su počele da mu dolaze poruke. Zatim je on nastavio pa je rekao kako je on njih sve pozvao jer je htio da ih počasti za rođendan, a niko od njih nije mogao da dođe i da ga ispoštuje. Ostatak teksta pročitajte ovde.