Zanimljivosti

NAJJAČA SRPSKA SVADBA IKAD, EVO ŠTA JE KUM POKLONIO MLADENCIMA: O ovom prizoru BRUJI INTERNET, komentari ne prestaju

Vjenčanje para jedan je od najbitnijih dana u njihovom životu.

Trebali bi se sjećati tog dana dok su živi i da bi sva pažnja trebala biti usmjerena na njih taj dan, jer su oni heroji čitavog tog događaja. Uz to, kum i kuma u čitavoj priči predstavljaju dvije vrlo važne osobe, a to su najčešće najbolji prijatelji ili malo udaljenija  porodica, s kojima su mladenci i mladenka u vrlo dobrim odnosima.

Svi znamo da kum mladencima mora da kupuje vjenčani dar, a to su uglavnom stvari koje su im potrebne da započnu svoj novi zajednički život u kojem svoj dom moraju graditi onako kako to oni žele. U Srbiji je odavno poznato da kumovi kupuju televizore za mladence kao vjenčani poklon, ali ima i onih koji su to htjeli prevladati, to je uspio ovaj kum.

Naime, ovaj je mladi gospodin ušao u svečanu dvoranu, u kojoj se održavalo vjenčanje, na podiju noseći na leđima ni manje ni više nego – bojler. U ovu je dvoranu ušao sav sretan, igrajući i plešući, i čini se da mu nije bilo teško radovati se zajedno s ogromnim bojlerom u rukama.

Nakon nekog vremena taj isti bojler bio je postavljen na sredinu podija za plesanje, pa su se svi gosti zaigrali oko njega. Svi koji su bili prisutni bili su fascinirani, a čini se da se i mladencima svidio ovaj poklon, jer nikada nisu skidali osmijeh s lica. Ovaj dan pamtit će mladenci i kum, kao i svi gosti koji su prisustvovali ovom vjenčanju.