Savjeti

NAJBOLJI TRIK ZA IZGREBAN PARKET, OŠTEĆENJA NESTAJU KAO DA IH NIKAD NIJE BILO: Treba vam 1 namirnica! Celi internet zaluđen ovim TRIKOM!

U nastavku današnjeg članka jedan jako koristan savet uza sve one koji imaju parket. Mnogi se danas odlučuju za laminat, ili neku drugu podlogu u stanu ili kući, ali ipak ništa bolje i lepše nema nego stari i dobri parket. Međutim, kako godine prolaze, parket polako gubi sjaj i ono po ćemu je bio poznat kada je bio nov, i tada se ljudi odlučuju ili da menjaju parket, ili da stavljaju laminat ili brodski pod. 

Međutim, ima opcija i ponovog lakiranja parketa, li zbog skupoće kompletnog procesa, mnogi se u današnje vreme jednostavno ne odlučuju na ovaj potez. Mi vam tako danas donosimo jedan jako koristan savet kako da vaš stari parket ponovo dobije novi i lepši sjaj. Neke osobe takve probeleme rešavaju sa tepisima, te ogrebotine i mrlje kriju na ovaj način, međutim, ni to nije neko konkretno i dobro rešenje. 

Verovali ili ne, na društvenim mrežama se može nači jako puno korisnih saveta, a ova gospođa iz Irske je pokazala trik sa orašastim plodovima, i kako vaš parket može da “ozdravi” od ogrebotin. Ona je koriostila orahe i pistacije i sa njima je čistila fleke na parketu. One su kasnije totalno izbldele, a parket je izgldao kao nov. 

Njen video je u jako kratkom roku postao i više nego viralan, a jedan od korisnika je pojasnio da ulje koje se nalazi u orasima i pistaciju deluje na parket i daje mu poseban i totalno novi sjaj.