Novo

Najbogatiji čovek na svetu SAVETUJE KAKO PREŽIVETI SA 200 DINARA NA DAN: Bil Gates: “Može, samo se TREBA STISNUT – Onda možete duže živeti”

Vjerovatno da nema ni jednog čovjeka koji do sada nije čuo za Bil Gatesa, na ovaj ili onaj način. Ovaj, sada milijarder, je svaki puta sa nama kad uključimo naše računare ,kada otvorimo kojekakve aplikacije i softvere.

On je onaj pravi primjer “Američkog sna –milijarder preko noći”. Imao je sreću, sudbinu da u pravom momentu, prije skoro 20 godina izađe na tržiste sa ofisom, kasnije sa raznim antivirusnim programima i tako je krenulo i ide sve dalje . Ubraja se među najbogatije ljude na svijetu, ne krije svoje bogatstvo, ali učestvuje i u jako puno projekata koji pomažu ljudima da olakšaju ili uljepšaju život.

Pokrovitelj je brojnih fondacija koje pokrivaju projekte po Africi, a u zadnje vrijeme ga dovode i u vezu sa vakcinom protiv korone virusa. Bilo je raznih priča o teorijama zavjere pa po tome se pričalo da i sam Bil Gates ima udjela u farmaceutskim kućama koje proizvode vakcine. Naročito kada je njegova izjava o vakcinaciji, po njegovim riječima izvađena iz konteksta i pogrešno shvaćena. Mediji su pisali kako je on navodno rekao da vakcinu treba prvo da dobiju Amerikanci i bogate nacije pa tek onda ostali.

Mada se kasnije se pokušao izvući rekavši da su njegove izjave uzete iz konteksta, bilo je puno zamjerki na ovo. Inače Bil voli biti u medijima, tako da je vrlo često daje izjave na nekoj televiziji ili podcastu, a veoma često su izjave takve da se diže kosa na glavi.

Skoro je opet imao spektakularnu izjavu-savjet kako preživjeti sa 2 dolara, što je skoro 200 dinara kod nas. Bil daje poslovnu ideju, kaže da bi on kupio piliće, i tako kremnuo sa zarađivanjem, jer je to itekako dobar izvor zarade.

Od pilića bi prodavao jaja, i meso, i to je jako dobar posao za zaraditi neke jako solidne pare, a kasnije se može razviti pravi biznis. Bil nam savjetuje da kupimo 5 kokoški i jednog pijetla, on će da ih oplodi i odmah ćete imate jaja, a za mjesec dana imate već 40 pilića.

Savjetuje nam neko ko ima procijenjeno bogatstvo na čak 74,9 milijardi dolara,

Vaša mišljenja o ovom biznisu?