Danas za vas imamo jedan jako zanimljiv tekst, priču koja je neočekivano uzburkala čitavu javnost na društvenim mrežama. Odjednom se, naime, pojavila ogromna diskusija o ovome, a mi ćemo vam danas u cijelosti prezentirati ovaj problem i dati vam mogućnost da podijelite sa nama svoje mišljenje i konačni sud o ovome.

Hand Holding Pen by Grebenuk | GraphicRiver

Danas ćemo malo reći nešto o načinu držanja olovke, pa ćemo vam navesti nekoliko mišljenja vrhunskih psihijatara koji iz medicinske perspektive objašnjavaju šta svaki određeni metod držanja olovke zapravo znači za neku osobu.

Recimo, ako olovku držite između palca i kažiprsta radi se o tradicionalnom načinu držanja olovke, ali zato on ne govori o vama toliko puno, samo to da se veoma generična osoba. S druge strane, postoje neki posebni načini držanja olovke koji mogu mnogo više otkriti o vama i vašem karakteru.

Recimo, Dinamički troprsti je najzastupljeniji način držanja olovke i on zapravo o vama govori da ste vi jedan osoba koja obožava da posmatra sve kritički i da ste po prirodi taktičar. Moglo bi se reći da nekada djelujete kao podvojena ličnost, obzirom da možete predstavljati dvije osobe istovremeno koje imamo potpuno različite karaktere, što vas u konačnici čini jedinstvenim.

Hand Holding Pen ,isolated White Background And Saved Clipping ...

Bočni troprsti su osobe koje ako na ovaj način drže olovke zapravo mogu da se komentarišu kao veoma opuštene osobe koje jednostavno vole da uživaju u svom životu i koje lako prelaze preko stvari. Ovo su osobe koje su veoma dobre u duši i koje mogu svojim osmijehom nekome da poprave dan.

Dinamički četveroprsti su veoma ambiciozne osobe po svojoj prirodi, koje su uvijek zaokupirani svojim snovima i maštanjima, pa se može reći da su ove osobe veliki optimisti i sanjari. Doduše, jedna loša stvar je što ove osobe pretjerano analiziraju svaku sitnicu te su jako sitničavi, što im se često obije od glavu.

Kako vi držite svoju olovku?

3 Ways to Hold a Pen - wikiHow

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.