Novo

Muž zatekao ŽENU na delu i sve SNIMIO : Ljubavnik bez trunke ODEĆE beži preko TRAVNJAKA

I danas za vas imamo jednu zanimljivu priču , a koje je jedan muškarac odlučio da podeli javno . Naime , od trenutka kada je internet okupirao svet , svakodnevno smo u prilici da pročitamo mnogo čega ,te da posvedočimo raznim dešavanjima . Kada je reč o javnosti , može se reći da su se ljudi poprilčičnmo opustili sa samim društvenim mrežama , pa objavljuju sve i svašta , te im je internet postao kao ispovedaonica. Upravo takva nam je i današnja priča koju vam prenosimo , a verujemo da ste po naslovu mogli da zaključite o čemu se radi .

Dakle , muž je uhvatio na delu ženu sa ljubavnikom , a pored toga što je prevara strašna sama po sebi , mnogi sdu se na ovaj klip itekako nasmejali . Mnogi bi rekli da ovakve sceene možete da vidite samo na filmovima, a radi se o tome da muž dođe iznenada sa posla , te zatekne ženu sa ljubavnikom u sobi. U tom trenutku svakako postoje dva scenarija , jedan je da se ljubavnik sakrije u orman dok muž ne ode , odnosno dok ga žena ne omami , dok je druga da krenu da sevaju pesnice , te da nastane katastrofa. Nije strana pojava ni da ljubavnik krene da beži od muža , pa cirkus nastane od svega.

Današnja priča nam dolazi iz Brazila ,a tiče se upravo ove priče , a radi se o snimku koji je završio na internetu. Dakle , ako pogledate muž je već predpostavljao da ga žena vara jer je u stan ušao sa v eć upaljenom kamerom. Dakle , njegova polugola supruga, tek ogrnuta peškirom, pokušavala je da se skloni od kamere, dok su se videle samo noge nekog muškarca kako istrčava iz kuće. Muž je pratio preljubnika koji je “gologuz” bežao oko kuće, pritom objasnivši da je reč o njegovom dobrom prijatelju.