Novo Vijesti

MUŽ SAHRANIO ŽENU, DOŽIVEO ŠOK KADA SE ONA POSLE 15 DANA POJAVILA NA VRATIMA! Mislio je da je duh, a onda se otkrila zapanjujuća istina, UŽAS! (FOTO)

COVID-19 pandemija, iako se pomalo smiruje radi masovne vakcinacije širom svijeta, i dalje svakodnevno odnosi mnogo života. Indija je jedna od teže pogođenih svjetskih država i danas ćemo vam ispričati priču o cijeloj peripetiji koja je nastala usljed zaraze koronom u jednoj indijskoj porodici.

Naime, čovjek u toj porodici je sahranio svoju 70-godišnju ženu jer je mislio da je umrla od posljedica koronavirusa, ali da li je zaista bio upravu? Žena ovog čovjeka je imala 70 godina, i ljudi u tim godinama nemaju neke šanse da prežive ovu smrtonosnu bolest koja se svakodnevno rapidno širi. Kada je došao da je posjeti u bolnicu nakon što je oboljela od COVID-19, doktori su ga greškom uputili u mrtvačnicu gdje je dobio žensko tijelo da sahrani, a on nije niti utvrdio da li je to zaista njegova žena jer nije mogao od tuge i od muke da pogleda to mrtvo lice.

Ono što mu doktori nisu rekli je da je njegova žena zapravo premještena u odjel gdje se oporavljala od koronavirusa, dok je on sahranio pogrešnu osobu. Njegova žena je sve vrijeme bila živa i zdrava. Još više ga je potreslo kad je par dana kasnije morao sahraniti i 35-godišnjeg sina koji je umro od posljedica COVID-19.

Kada je njegova žena izašla iz bolnice živa i zdrava on joj je otvorio vrata i bio u potpunosti zaprepašten budući da je mislio da je sahranio. Ona je bila ljuta na njega što je nije došao posjetiti u odjel u kojem je bila smještena iako je ovo sve samo bila jedna velika zbrka.