Stories

“MUŽ ME OSTAVIO KAD SAM RODILA DVOJE DECE, UDEBLJALA SAM SE” Plakala sam mesecima, TRANSFORMISALA SAM SE, sad me moli da se vratim..(FOTO)

Za danas vrlo interesantna priča, u kojoj će se zasigurno naći vrlo velik broj žena s Balkana.

Danas vam donosimo priču koju svako malo čujete na kafama, ali ne baš s ovakvim završetkom kao u našem današnjem tekstu odnosno priči ove vrlo nesretne žene. Podijelila je naime svoju priču na Facebooku i zaradila vrlo velik broj komentara i riječi podrške, posebno od nesretnih žena.

Njih su dvoje imali vrlo dobar, čak i normalan brak, samo su djeca nedostajala, a na kraju je nekako ipak ostala trudna. Imala je ogromnih problema sa štitnjačom, a zbog toga su joj hormoni poludjeli pa nije mogla ostati trudna. Imala je sjajnu liniju sve dok nije rodila. Na porodu je rodila blizance i nije bilo sretnijeg od njih dvoje. Ali, poslije nekoliko mjeseci, odjednom se počela naglo debljati, pa je dobila dodatnih 30 kilograma.

Već je krenuo pokazivati ​​prve znakove nervoze i odbojnosti prema njoj, sve je duže ostajao na poslu, a svađe su postajale sve češće. Jednog joj je dana kazao da samo pokupi djecu i ode majci, a on će zatražiti razvod. Nije joj bukvalno preostalo ništa drugo nego otići majci, razveli su se, a on je već doveo još jednu drugu u kuću.

Tada se ona bukvalno zainatila, zaklela se na osvetu, te otišla u teretanu i dobro pazila šta jede. Poslije 3 mjeseca izgubila je sve kilograme, stegnula se i izgledala poput bombe, kad ju je vidio on na ulici, molio ju je da mu se vrati, a ona mu je rekla da ju je izbacio iz kuće i da sada snosi posljedice te odluke. Vaša mišljenja?