Jeste li ikada ostavili poruku ili pismo za svoju ženu, djevojku ili možda dijete s porukom ispisanom običnim grafitom ili hemijskom olovkom na papiru?

Nekad je bio vrlo popularan i aktuelan taj trend, sve dok nas nisu izdvojile moćne društvene mreže i popularna moderna tehnologija. Sada je dovoljno poslati poruku viberom ili jednostavno poslati poruku e-pošte nekome kome treba nešto reći

Danas je na društvenim mrežama osvanula objava da je muž ostavio poruku svojoj ženi nakon što je hitno morao otići na posao. Na prvi pogled izgleda kao svaka druga poruka kada počnete čitati, ali kada pogledate kraj poruke malo bolje, to više neće biti smiješno, ali uopće ne.

Jedne je ova poruka sigurno nasmiješila dok su drugi bili ljuti. Sve u svemu, poruka se može tumačiti na dva načina. Pročitajte je sami, zato nam dajte svoje povratne informacije, tako da možete nekome nešto slično napisati i ostaviti poruku na kuhinjskom stolu?

“Slušaj ženo otišo sam raditi u prvu smjenu, morao sam ranije izaći, šef me zvao jutros kaže da je hitno, kad se probudiš i vidiš ovo hoću da me čeka ručak na stol kad se vrnem kući!

Dosta mi je više bilo da se zezam sa tobom, jel ti jasno? Nemoj da bude ko jučer da nema ručak nastol i da zateknem opanci od komšije polupaću i tebe i njega kad ga nađem!”, napisao je on u poruci koju je ostavio.

Kako Vi tumačite ovu poruku, i kako bi ste Vi reagovali? Napišite nam svoje mišljenje u komentare.

Preporučujemo
Loading..