Zanimljivosti

Muž je hteo da joj pomogne, ali rekla mu je da SAMO VOZI I SKINULA HELANKE: Snimak koji je potom nastao videlo je 62 MILIONA LJUDI i bez reči su

U ovo sadašnje, veoma moderno, vrijeme navikli smo svaki dan čuti ili pročitati neke zaista neobične i krajnje bizarne priče, događaje koje rijetko kad uopšte možemo povjerovati da su se zaista dogodili.

Međutim, ipak kada se uz sve to prikači i neki dokaz, onda zaista postanemo svjesni da je danas, sve  – apsolutno sve, moguće. Ova današnja priča je totalno šokirala nekoliko miliona ljudi.

Jedan bračni par iz Houstona sjeo je u svoj automobil i krenuo prema bolnici kad je žena u jednom momentu osjetila da su kontrakcije počele.

Putovanje je, ipak, trajalo 45 minuta, a bolnice nisu bile na vidiku. Žena koja se zove Lesija osjećala je da joj je pukao vodenjak i da joj sada već curi voda. Samo dvije minute poslije, kontrakcije su postale gotovo nepodnošljive.

Njezin suprug ponudio joj je parkiranje i pomoć, ali ona mu je rekla da samo nastavi voziti. Ona je potom skinula svoje helanke i zauzela karakterističnu pozu, a on je dok je vozio izvukao svoj mobitel i sve to snimao. I tako je, nekoliko sekundi kasnije, beba samo iskliznula iz nje.

Nastavili su potom put do prve najbliže bolnice i ustanovili da imaju sad jednog potpuno zdravog dječaka, inače treće dijete po redu.

“Ustvari sam zaprepaštena sposobnošću supruga koji je uspio bez problema voziti, te nas snimiti i smiriti. Presretna sam što sada imamo čitav jedan video rođenja našeg trećeg djeteta. To je zaista nešto što čitav svijet mora da vidi” – rekla je ova žena, a video je do sada pogledalo preko 62 miliona ljudi.