Novo Vijesti

MUŠKARCIMA ISP’O JEZIK, DOKTORICA DARIJA SAHRANILA SVE SRPKINJE U USKO PRIPIJENOJ MAJICI! – Ni najzgodnije devojke joj nisu ravne, OTKIDA KAO ŽENA IZGLEDA! (FOTO)

Od kada je prije godinu i po dana došlo do proglašenja pandemije korona virusa u cijelom svijetu umjesto poznatih pjevača i glumaca u medijima su glavni likovi postali razni medicinski stručnjaci koji su iznosili svoja mišljenja o cijeloj situaciji i davali savjete uplašenom stanovništvu kako da se ponaša.

Kada je u Srbiji bilo uvedeno vanredno stanje početkom marta prošle godine svaki dan u 15 sati smo imali uživo obraćanje članova kriznog štaba a najviše su sa medijima komunicirali doktor Predrag Kon i doktorica Darija Kisić Tepavčević koja je izgledala nestvarno lijepo dok smi mi u kućama sjedili izbezumljeni od straha, neošišani i čupavi u trenerkama i pidžamama.

Tada je krenula opšta hajka na nju upravo zbog njenog izgleda na društvenim mrežama i dobila je na hiljade uvredljivih i seksističkih komentara ali se ona nijednom i nikada nije oglasila povodom toga. Doktorica Darija je radila stručno svoj posao a u novom sazivu vlade je dobila i minstrasko mjesto i nalazi se na čelu ministarstva za socijalni rad.

Doktorica Darija nalazi vremena i za vježbu pored svih silnih obaveza koje ima i u vladi ali i u Institutu Batut na kojem radi kao pomoćnik direktora. Tako je na Beogradskom maratonu koji je održan po 34-ti put došla da podrži ovu manifestaciju a svi su odmah primjetili njen sportski stajling. Naime, doktorica se pojavila u uskoj uz tijelo pripijenoj majici i donjem dijelu trenerke što je bilo jako neobično jer smo navikli da je viđamo u sasvim drugom izdanju. Kako se vama sviđa njen izgled?