Mnoge su žene u krevetu suzdržane jer se boje učiniti nešto pogrešno. Ali postoji samo nekoliko stvari koje muškarci teško opraštaju. Recimo da mu se sigurno neće svidjeti usporedba s tvojim bivšim.

Oni doslovno polude kad im to učinite u krevetu! Ako želite biti jedna od onih kobnih žena koja zna šta treba učiniti, a šta ne učiniti u intimnoj vezi, nastavite čitati. Pogotovo na početku veze, teško se opustiti – zbog novog partnera, osjećaja, tijela, pokreta … sigurno vam je to jednom prešlo na pamet: šta će on misliti o meni?

Ili bih možda trebala paziti što radim i reći. Ali kada su u pitanju intimni odnosi, muškarci nisu previše komplicirani i malo je onih kojima se taj akt ne sviđa i koji to neće učiniti. Ipak, pokušajte uvijek izbjegavati ove stvari.

1.Nikad nemojte porediti

Niko ne voli da ga uspoređuju sa nekim! Dakle, ako slučajno spominjete anegdotu iz prethodne afere tokom intimne radnje, on će odmah izgubiti volju – i to ne samo zbog ljubavi. Niko to ne želi slušati! Sigurno ne biste željeli čuti da je njegova bivša bolja kod davanja oralno ili da ima veće grudi od vas.

2. Nemojte mu tepati

Kada razgovaramo sa životinjama ili s djecom, često ih potepamo. Ali ponekad na to zaboravimo i počnemo s partnerom. Eto, to još može proći u svakodnevnom životu, ali ne u krevetu. Neće znati pričate li s njim ili njegovim najboljim dijelom kad čuje “Gdje je moj miš?” nakon što je skinuo hlače …

3.Egoizam

Egoizam u krevetu uopće nije zabava. To jednako vrijedi i za muškarce i za žene, jer on ili ona također mogu imati volje za ljubavlju ako žena isključivo misli na sebe. Iako vole žene koje zauzimaju dominantnu ulogu tokom akcije, ne vole se koncentrirati samo na svoje potrebe.

Naravno, prema aktuelnim istraživanjima sve ovo isto važi i za istospolne veze, bez izuzetka.

Preporučujemo
Loading..