Novo Zanimljivosti

Muškarac oženio PET ŽENA i ima 24 DECE, ali svi su ostali ŠOKIRANI nakon što su zavirili u NJIHOVU KUĆU! (VIDEO)

U posljednje vrijeme na internetu možemo pronaći mnoštvo sadržaja koji nas ostave bez ijednog komentara. Kako je internet postao popularan u svijetu, ne postoji ni jedan dan a da ne možemo pronaći ili pročitati neku vijest koja nas začudi.

U današnje vrijeme sve više imamo priliku da vidimo brakove između starijih muškaraca i mladih djevojaka. Iako je nekada to bilo kao dogovor između porodica, danas to nije tako, jer se djevojke samovoljno odlučuju za ovakve brakovi. Mi danas donosimo jednu priču koja upravo govori o brakovima. Brady Wiliams je bivši crkveni poglavar koji živi u poligamnoj zajednici sa 5 žena, a on sa njima ima 24 djece i ova porodica od ukupno 30 članova živi u dvije kuće, a u kojima je svaka žena ima zasebni dio zajedno sa svojom djecom.

Oni su 2014. godine dopustili svim zainteresovanim ljudima da dođu u njihov dom i vide kako to funkcioniše njihov život. Pauline, Nonie, Rhonda, Rosemary i Robyn su njegove žene, a Brady svaku noć provede sa drugom ženom, što znači da on tek svaku šestu noć ponovno bude zajedno sa istom ženom. On pravi izuzetak kada je nekoj od njih rođendan i onda provodi cijeli dan sa njom.

Ovaj čovjek za razliku od drugih poligamnih zajednica sami sebe nazivaju autsajderima. Njihov načiin života je razviak slobodnog uma i konzumiranje alkohola.