Zanimljivosti

Muškarac je a OBOŽAVA suknje i štikle: Ima ženu 11 godina, dvoje dece, a OVAKAV ide na posao: ČEKAJTE da vidite sliku broj 3(FOTO)

“Odjeća čini čovjeka” često čujemo ovu rečenicu i obično se odnosi na to da onako kako se onlačimo tako se i ponašamo.

Često sudimo o ljudima na osnovu njegove odjeće, boje koju je izabrao ili načina kombinacije odjeće. A veoma često pogriješimo u procjeni ličnosti, zato je bolje reći ”Nije sve onako kako izgleda”

Dobar primjer za ovu tvrdnju dolazi nam iz Njemačke. Amerikanac Mark Bryan je inženjer robotike i trenutno živi i radi u Njemačkoj. Oženjen je već 11 godina i ima dvoje djece. Za sebe kaže da je u sretnom braku.

Pa šta je onda ovdje posebno u priči?

Bryan voli nositi suknje i visoke potpetice. Svaki dan se sprema za posao – oblači uske suknje i uz to cipele sa visokim potpeticama. Nekada je to i haljina, uski model uz neizostavne štikle.

“Oduvijek, od malena sam se divio ženama koje su nosile uske suknje i štikle. Ne seksualno, nego moć koju one tad predstavljaju. Ne oblačim se seksualno, ali se oblačim kao i svaka od tih profesionalnih žena. Za mene odjeća nema nikakav spola. Više volim suknje da nosim nego haljine. Više volim “muški” izgled iznad struka i “nepolni” izgled koji se nalazi ispod struka” kaže Mark za sebe.

Dalje tvrdi ovaj inženjer, da mu supruga nikada nije pravila problem oko oblačenja nego mu čak nekada i daje savjete koju suknju i koje cipele da obuče. Kaže dalje da uopšte ne primjećuje čudne poglede kada ide ulicom ali da je doživio da ga pojedine žene pitaju gdje je kupio neku suknju ili cipele. Za sebe kaže da mu haljine I štikle stoje bolje nego nekim ženama. On je još jednom opisao sebe da je samo muškarac koji voli da nosi suknje i štikle i to je sve.