Novo Vijesti

Monstrum je obeščastio svoju ćerku kad je imala 17! Ana Mladić nije bez razloga digla ruku na sebe… Pravu istinu CRNA ZEMLJA SAKRILA! Strašno, koja zver..

Posljednjih nekoliko dana je jako aktuelna tema ne samo na Balkanu nego i u svijetu bila presuda Ratku Mladiću koja je potvrđena i glasi doživotni zatvor. Tenzije u regionu su opet dovedene do usijanja a mediji su ponovo pisali o detaljima života ovog ratog zločinca.

Ono što srpski političari ističu je da je jako bitno što je on kao pojedinac proglašen krivim a ne i cijela Srbija a puno se pisalo i o Mladićevom privatnom životu koji je bio obilježen misterioznim smrtima njemu bliskih ljudi a posebno o samoubistvu njegove kćerke Ane koja je pucala sebi u glavu iz očevog pištolja kada joj je bilo 24 godine.

Postojale su i moge špekulacije oko njene smrti pa čak i one da se nije sama ubila nego da je smaknuta u znak odmazde generalu jer je sa ratišta u Bosni i Hercegovini protjerao paravojne organizacije srpskih kriminalaca. Ana je bila jedna od najboljih studenata na medicinskom fakultetu i kako se priča svog oca je obožavala pa ga je čak i posjećivala na ratištu.

Ona je bia njegova mezimica kojujezvao svojom zviejzdom ali po nekim pričama krivila je oca za smrt svog momka Dragana koji je također bio na ratištu i tamo je i poginuo. Priča kaže da se on Ratku nikako nije sviđao i da ga je namjerno poslao na prvu liniju u nadi da će poginuti. Jedna od najjezivijih verzija koja se pojavila kao razlog ubistva je da je sam Mladić svoju kćerku seksualno zlostavljao kao maloljetnicu. Šta vi mislite o sveu ovome?