Novo

Moja sestra Marija (40) se udala u Dubai za bogataša, uplatio joj plastičara: Kad mi je poslala sliku nakon OPERACIJE ostala sam u ŠOKU! Pa zar je moguće da joj je ovo uradio, NE LIČI VIŠE NA SEBE…(FOTO)

U današnjem članku pišemo jednu jako zanimljivu temu, a svjedoci smo da u posljednje vrijeme je sve više žena ili djevojki koje su se udala za nekog bogataša samo kako bi uživale i živjele negdje van mjesta gdje su rođenje. Tako mi danas donosimo jednu priču koja je upravo povezana sa time, a mnogi su ostali bez komentara kada su je pročitali.

Radi se o dvije sestre koje su živjele zajedno, a ni jedna ni druga nisu bile udate, ali nije bilo prilike koju su one same željele. Njih dvije su ostale da žive u njihovoj porodičnoj kući, bile su same i nisu imali ni brata ni sestru. Radile su i hodale uvijek skupa, dok jednog dana njena sestra Marija nije stigla kući s posla i rekla da se udaje. U pitanju su kasne godine, jer je ona imala 40 godina, a Marija je rekla kako je njen suprug mnogo bogat i da će povesti računa da će i njenu sestru nakon nekog vremena da povede da ide sa njima.

On je živio u Dubaiju i bio je jako bogat, a kada je njena sestra otišla tamo, pa nakon nekoliko mjeseci se javila nije mogla da ju prepozna. Njenn suprug je njoj uplatio plastične operacije koje je ona željela da uradi na sebi, promijenila je svoj lični opsi, a ona je svojoj sestri sve te slike poslala putem društvenih mreža.

Njena sestra je ostala šokirana jer nije mogla da vjeruje kako je moguće da neko se toliko promijeni od samo nekoliko operacija, bila je toliko lijepa da ju nije mogla da prepozna na prvi pogled Možete i sami da pogledate kako je izgledao njih razgovor, kao i sliku prije i sada, pa će vam biti sve jasno.