Uncategorized

Mohamed (35) voli Iris (80):”POMUTILA MI JE RAZUM! Volim je . Čim sam je vidio znao sam da je to ljubav !”

Nebrojeno mnogo puta smo bili svjedocima , nemogućih ljubavi , međutim ova ljubavna priča koju vam donosimo , nije nemoguća , ali je zaista neobična , u najmanju ruku. Radi se o ljubavi između dvoje ljudi koji sudeći po razlici u godinaa mogu biti i baka i unuk, ali ne brinite to ipak nije slučaj.

 

 

Ovaj par je malo neobičan, Iris i Mohamed su se upoznali preko društvenih mreža, a onda je Iris hrabro i čvrsto odlučila da sjedne na avion i zaputi se u Egipat, te da Mohameda upozna lično.

Mohamed Bin Ibrahim ima 35 godina, i u vezi je sa Britankom Iris Jones, koja ima čak 80 godina. Mohamed tvrdi da njegov cilj nije da dobije britansko državljanstvo uz njenu pomoć , jer zapravo u Egiptu ima sve , dobar posao i dobru plaću, kako on tvrdi radi se o pravoj , iskrenoj i velikoj ljubavi.

Iris se čak upoznala i sa njegovim roditeljima, a zanimljivo je to da je ona starija i od Mohamedove majke, i to vjerovali ili ne cijelih 17 godina.

Međutim njih dvoje navode da se odlično slažu, ali da se najbolje slažu u krevetu. Za sada borave i živr u Egiptu, ali postoji opcija da se veoma brzo presele u Englesku , mada se Mohamedu nigdje ne žuri. Iako se to ne bi reklo sudeći po godinama njegove djevojke. Ipak njih dvoje uživaju  vremenu koje imaju i svaki trenutak provode skupa. Prolaznicima je njihov odnos nerijetko predmet čuđenja ,a li za njih to ne predstavlja problem , jer kako kažu , ljubav granice ne poznaje. Njima jedino važno da  se vole i da su skupa ,a sve ostalo će se samo posložiti ,onako kako treba, kao što je i njihovo upoznavanje.

 

 

Neobičan par , zar ne !?