Novo

Mladoženja ugledao nevestu PRVE BRAČNE NOĆI i prestravio se: To mu nikada nije pokazala, traži razvod

U nastavku dsnašnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu temu , a koja se tiče svadbi . Naime , svadbe su u današnje vreme postale posebna priča , te svakako najbolji događaji , najsmešniji , ali i najbrutalniji dolaze sa svadbi . Dakle , akda je reč o Balkanu , na njjihovim svadbama se ljudi definitivno najviše provedu ,.ali ponekad to bude toliko brutalno da čak i policija mora da reaguje , pa onda umesto najlepšeg dana koji bi trebao da bude za pamćenje , sve se pretvori u noćnu moru.

Naime , današnja priča se tiče toga da je jedan par iz Alžira odlučio da se venča , ali je njihova svadba postala toliko neobična da su čak prve noći završili u vestima. Dakle , radi se o tome da je mladoženja prve noći vidio mladu bez šminke , pa je odlepio i odma zatražio razvod. Dakle , njih dvoje su se venčali , a na samoj ceremoniji se mlada doterala kao nikad au životu . Međutiim , kada je došla na red prva bračna noć , mlada je skinula svu profesionalnu šminku , te je mladoženja doživeo šok. Naime , kako je istakao onm verenicu do sada nikada nije video bez šminke , te nije mogao da veruje šta ga je snašlo.

Naime , on je odmah sutradan zatražio razvpod braka , a od nje je tražio odštetu zbog pretrpljenog stresa. Kako je njegov advakat istakao , mladić je izjavio da kada ju je vidio pomislio je da je došao lopov. Mladoženja zahteva i da mu “buduća bivša” supruga isplati 20.000 dolara odštete. Vaša mišljenja ostavite u komentar.