Showbizz

MISTERIOZNA smrt mladog srpskog glumca: Majka Milunka posle 17 godina saznala pravu ISTINU

Verujemo da nema osobe jednostavno koja nije pogledala kultni srpski film “Rane”. Jedan od dvojice glavnih uloga u ovom filmu, je tada dečak Dušan Pekić, koji je maestralno odiigrao ulogu Pinkija u ovom filmu. Dragan Bjelogrlić im je glavni mentor za mutne radnje, a njih dvojica u dba krize kada je Srbija bila bombardovana, postaju glavni mafijaši u Beogradu. 

Međutim, mladom Dušanu je to bila poslednja uloga u životu, jer je preminuo sa samo 20 godinba života. Da stvar bude još čudnija, umro je na odsluženju vojnog roka u Kraljevu, a kako njegova majka Milunka govori, samo dan pre je imao zakletvu. Bio je sa prijateljima u gradu i pili su celu noć, da bi se morao vratiti u kasarnu. 

Međutim, kada je došlo vreme za ustajanje, Dušan se nije probudio, a nju jako bole reči da se njen sin predozirao prethodnu noć, jer više želi da veruje da se ugušio u snu, kako glasi i izveštaj koji je odmah došao iz same kasarne. Ona ističe da je bio omiljen u društvu, svi su ga voleli, a devojke pogotovo. Tada je imao devojku koja se zvala Jelena janković, ali sa kojom nikada se više Milunka nije čuula. 

I danas, 17 godina posle, Milunki je jako teško, jer je život bio pred njim nakon vojske je planirao da upiše i akademiju. Međutim, crna sudbina je sve okrenula u nečiju drugu korist, a nama ostaje da i dalje gledamo odličnu gluumu amatera koju suu odlično odigrala tada dva mlada beogradska klinca. Da li ste gledali ovaj film?