Novo

Mislio da ima bubuljicu, a onda mu je iz čela ISKOČILO OVO: Kad je otišao kod lekara, usledio ŠOK! (VIDEO)

Ove nedjelje za vas imamo jednu veoma zanimljivu priču, a kako ste i sami mogli da zaključite riječ je o jednom mladiću koji je odlučio da svoju priču i iskustvo podijeli sa svima. Inače su društvene mreže mjesto na kojem u poslednje vrijeme imamo priliku da pročitamo tako neke priče koje nam dolaze iz skoro svih dijelova svijeta, a ljudi jednostavno žele da podijele to neko svoje iskustvio, a tako je bilo i sa ovim mladićem.

Dakle radi se o jednom mladiću koji se zove Džek Holms i koji ima 30 godina, a on je jednog dana primjetio malu izraslinu na svom čelu, i mislio je da se samo radi o većoj bubuljici, pa očekivao je da će da nestane. Međutim to se nije desilo, jer malo po malo ta mala tačkica se počela pretvarati u otok, koji je na kraju bio toliko veliki da su ga njegovi najbliži zadirkivali da izgleda kao da se tukao sa Majkom Tajsonom, jer se njemu zbog tog otoka počelo i oko da zatvara. Kada su vidjeli da to prerasta u veći problem, njegova supruga je pokušala da iscijedi bubljicu, ali to joj nikako nije pošlo za rukom.

Kada mu se oko skoro zatvorilo on je odlučio da ode u bolnicu, i tamo je otkrio da je njega zapravo ujela konjska muha, a on je rekao sljedeće: “Nakon toga sam osećao samo veliki bol. Sutradan sam morao da odem u bolnicu”, rekao je on. Njemu su u bolnici uspjeli da očiste tu izraslinu, iz koje je kasnije iskočila larca, a Džek je rekao da je on gledao kako mu nešto iskače iz čela i da je na maramici vidio da se nešto koprca. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@jack_holmes1

Normalisation! Be careful folks! #ITriedItIPrimedIt #amazonprime #fyp #ElectrifyTheMini #liveforthechallenge #goviral

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy