Zanimljivosti

MISLILI DA ŽENA DOJI BEBU U AVIONU: Kada su videli ŠTA joj je stvarno na grudima, nastao haos – “čuli smo VRIŠTANJE”!

Kada god da otvorimo društvene mreže uvek možemo da vidimo neke jako zanimljive situacije, a danas je tik tok toliko popularan da jednostavno tamo možete provesti sate i sate surfajući i gledati razno razne komične stvari. Međutim, ljudi su se toliko fokusirali na facebook, Instagram i Tik tok, da više nemju svoj život. Mobilni uređaj nos sa sobom i u wc, tako da su tamko faktički 24/7.

Međutim, u svetu je pored ovoga itekako puno bizarnih i jako neobičnih situacija a jedna od njih se desila i u Americi, a kako piše subotnje izdanje New York posta, sledeća jako neobična situacija se desila na jednom avionskom letu. Sve se desilo među putnicima, a pošto danas ima svako mobilni uređaj, logično je da je odmah cela stvar snimljena i odmah puštena na internet, te je za jako kratko vreme postala viralna, i jako gledana.

Naime stjuardesa je u jednom trenutku primetila jednu od putnica kako doji malu b ebu, ali kada je iz zamotuljka čula skiučanje, ništa joj definitivno nije bilo jasno. Kada je prišla da vidi malo bolje o čemu se radi, u malom smotuljku je bio pas jako retke pasmine sfinks, a to je pas koji uopšte nema dlake i izgleda pomalo i morbidno još pogotovo kada je mali.

Ona je skrila ovog psića, jer ova avio kompanija ne dozvoljava kućne ljubimce u ekonomskim klasama, stojao joj je u peškiru, ali ju je izdalo to što je počeo da pušta zuke, kad je krenuo da pije mleko na flašicu. Da li ste vi čuli za ovo?