Novo Vijesti

MISICA U VRELOJ AKCIJI! Skinula se kao od majke rođena pa se prepustila Kariću u tuš kabini, sve se treslo – GORI SU OD KEROVA KAD SE TERAJU! (FOTO 18+)

Rijaliti koji je ubjedljivo najgledaniji u regiji je Zadruga koja se prikazuje na TV Pink već četvrtu sezonu koja ulazi u svoje finale. Prema pokazateljima Željko Mtorvić u čijem je vlasništvu ova televizija jako dobro zna koga će pozvati za takmičare jer se pokazalo da je ljudima u Srbiji interesantnije gledati kako spava Kristijan Golubović koji je jedan od omiljenih likova nego centalni dnevnik koji se prikaziovao na državnoj televiziji.

Od septembra kada je počela ova sezona Zadruge pa do danas nema čega nije bilo u kući u kojoj su smješteni takmičari, od svakodnevnih svađa , pa i fizičkih obračuna do vrelih akcija u krevetu. Od kada se prvi put desila javna preljuba u prvoj sezoni Zadruge u kojoj su glavni akteri bili Luna Đogani i Sloba Radanović ljudi su se već navikli na nemoral takmičara kojima ni kamere koje se nalaze na svakom ćošku ne predstavljaju nikakav razlog da se ne prepuste strastima i to ko s kim i kada i gdje stigne.

Tako je i bivša misica Jovana Ljubisavljević koja se klela prije ulaska u Zadrugu da nikada neće prevariti svog dečka Luku i da nikada ne bi imala intimne odnose pred milionima gledalaca očito promijenila mišljenje. Ona je u međuvremenu stupila u vezu sa Stefanom Karićem i već nekoliko puta su imali vrele akcije u sobi u neposrednoj blizini svojih cimera a sada im je omiljeno mjesto postala tuš kabina.

Tako je i sinoć ona skinula sve sa sebe i gola kao od majke rođena je ušla u tuš kabinu a za njom je krenuo i Stefan i ubrzo je počela akcija.

 

Add Comment

Click here to post a comment