Novo Showbizz

MIŠEL KAKVOG NE POZNAJETE: Miljana usred noći USKOČILA kod Gvozdenovića u krevet i dovela ga do ludila, njemu preostalo da uradi samo jednu stvar (FOTO)

Najpoznatija hitmejkerka Marina Tucaković svojim tekstovima je ostavila neizbrisiv trag u domaćoj muzici, ali iako smo mislili da sve o njoj znamo, jedan podatak nam je ipak promakao.

Dakle, Marina je u jednoj emisiji otkrila da je sasvim slučajno počela da piše tekstova, ali da je prije svega studirala, ni vaše ni manje, nego Ekonomski fakultet.

– Išla sam u Šestu beogradsku gimnaziju i gomila neopredjeljenih nas je bilo tada. Gdje bih, šta bih, nisam imala pojma… Tad je ekonomija, kao, bila mnogo popularna. Mogao je lakše da se nađe posao s tom školom. Ja sam htjela da budem turistički vodič kad narastem! Htjela sam, ali, povezala sam se sa nekom ekipom tu sa Đerma. Pravili su neke pjesme i mene je to vuklo i vuklo! Svaka melodija me je vukla na neke riječi… Nisam ni znala da imam i talenat za to. Sve mi je to bilo dosta zanimljivije. Sa njima sam išla i na probe… Tako da, taj fakultet sam otaljala i prešaltala se na ono što me vuče, skroz nekako neizvjesno – ispričala je Marina.

– Pisala sam ali po malo… Bila sam sekretarica u džez udruženju kod Bubiše Simića i Pece Vujića, u Dušanovoj ulici. To mi je bilo veoma zanimljivo. Učestvovala sam u organizaciji Beogradskog proljeća, tu sam upoznala Sanju Ilića sa kojim sam počela ozbiljnije da se bavim ovim poslom i to me je uvelo, sve šire i šire – objasnila je Tucakovićeva.