Novo

Milutin iz Čačka zbog poklona sa svadbe napravio HAOS: Zvao redom sve goste, pa OTKRIO o kome se radi

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako interesantnu i zanimljivu temu , a koja se tiče svadbi . Dakle , verujemo da ste do sada više puta čuli da se mladenci žale da im je neko umesto novca stavio praznu kovertu ili čak da ubace neki papir koji nema veze sa novcem . Dedfoinitivno kada je o svadbama reč mladenci nisu u stanju od uzbuđenja da razmišljaju o tim stvarima , pa šok nastane tek nakon, a identitet prevaranta ostane nepoznat.

To je naime jedan od razloga zbog kojeg je se na internetu povela polemika oko tih stvari , a na jednom srpskom forumu je osvanula priča jedne mlade , a koja je istakla da je sada srećn o udara , ali da je na svom venčanju doživela čak tri šprazne koverte. Ljudi su se svakako uputili u polemiku , a jednoglasno je da ne treba da ljude bude sramota ako nemaju novca , ali da je se korištenje ovim potezima krajnje sramno. Milutin je odlučio da svoju priču iznese javnp , pa je ispričao šta je doživeo: – Oženio sam se pre 12 godina i, hvala Bogu, još sam u braku. Bolju ženu nisam mogao da odaberem i ako mene pitate, svima bih savetovao brak. Ali posle iskustva koje sam imao, ne bih i venčanje – počeo je ovim rečima svoju priču.

– Svadba je bila za 300 gostiju, i žena i ja imamo dosta prijatelja i rodbine, pa jednostavno nismo mogli da smanjimo. Pare smo pozajmili, računajući da ćemo ih vratiti posle venčanja, jer smo većini, makar onim najbližim, poručili da bi nam više značile pare od poklona – iskren je Milutin. Ostatak teksta ovde.