Zanimljivosti

Milovan(77) se 4 put oženio! Kad mu vidite mladu CRĆI ĆETE OD SMEHA! Stala pored njega, sve spalo, PA ŠTA JE OVO?! (FOTO)

I danas donosimo jednu zaninljivot za vas o kojoj ćemo pisati u nastavku, a priča je vezana za brak i bračnu zajednicu generalno u kojima vjerujemo da ima svega i svačega, pa tako nas slabo šta može da iznenadi sa obzirom na to da smo se do sada naslušali svega i svačega. Do sada smo imali priliku da čujemo za ugovorne brakove, pa zatim za brakove u kojima ima više žena i koje se slažu i odlično nemaju nkakvih probem,a što je za neke ljude sasvim normlana stvar, a opet za neKE I NIJE.

Mnogi verujemo od vas u svom okruženju poznaju neku osobu koja se nikada nije udavala ili ženila iako bi to m,nogo htjeti jer jednostavno nekima to ne ide od ruke i nemogu da nađu svoju srodnu dušu, opet dok sa druge strane neki ne žele da ušu u brak jer žele da žive dobar život. na kraju imamo i one koji veoma brzo stupe u bračnu zajednicu.

Tako mi u nastavku donosimo priču čvojeka po imenu Milovan Dragutović koji je živeo sa preko 30 žena u vanbračnoj zajednici, i to sa ženama iz svih krajeva bivše Jugoslavije, a nikada se u stvari nije mogao da zamisli u pravom braku. odlučio je da se oženi tek kada je imao 53 godine, i to sa djevojkm od 18 godina, i njehov brak je trajao samo dvije godine, a ona ga je napustila kada je pronašla posao.

Drugi brak je trajao samo dva i po mjeseca jer on nije htjeo da plati dugove koje je njegova žena imaala taa, a traći brakje trajao pet mjesecu. Kada je upoznao Slađanu na buvljaku on je odmah znao je to to. Slađana je izjavila i to da bi voljela da oni imaju djecu, a ako ništa onda da barem usvoje. Ona je kao miraz donijela u Milovanovu kuću fasadu i instalacije, a on je platio sve unutrašnje radove.