Novo Vijesti

“MILJANINE SESTRE SU JOŠ GORE OD NJE!” Prave SKANDALE po Nišu, komšije oplele – “Živeli su u ŠUPI, a danas…”

Najgledaniji program u regiji su rijalitiji a posebno prednjači Zadruga koja svoju četvrtu sezonu upravo privodi kraju. Poznato je da vlasnik TV Pinka na kojoj se ona prikazuje ima njuh za to koga će pozvati u rijaliti i ko će mu podići gledanost a to se pokazalo već od prve sezone kada je pozvao Miljanu Kulić koja nije bila poznata široj javnosti ali se pričalo kako ima neke psihopatske sklonosti te da uhodi i proganja pjevače koji su tada nastupali u Zvezdama Granda.

Miljana je opravdala njegova očekivanja i postala je pravi skandal majstor, zatrudnila je u Zadruzi i dobila sina koji je jedno vrijeme također živio u kući takmičara. Miljana je inače iz Niša i ima još dvije sestre koje su prave ljepotice ali njihove komšije nemaju lijepu riječ ni za jednog člana porodice.

Kako kaže jedna od komšinica koja živi jako blizu njih oni su bili čudni i prije nego su postali poznati i njihov privatni život liči na rijaliti. Ona tvrdi da su svi uobraženi i da glume ludilo i stalno se svađaju čak i kada idu ulicom. Nikoga ne pozdravljaju a kada je u pitanju Miljana i njeno ponašanje u Zadruzi, ova žena tvrdi da je oduvijek bila takva i da se isto ponaša i kod kuće gdje nema televizijskih kamera.

Rekla je i kako Miljanina majka ne priča ni sa ženom koja joj je čuvala kćerke kada su bile male a što se sestara tiče tvrdi da su sve iste i da Miljanine sestre nisu ništa bolje od nje nego da su možda čak i gore ali se nisu pojavljivale u Zadruzi pa ljudi ne znaju za njihovo skandalozno ponašanje. Dodala je i da je porodica prije Miljaninog nastupa u rijalitiju živjela u pravoj šupi a sada su izgradili veliku kuću.