Novo

MILJANI U BOLNICU DOŠAO SVEŠTENIK? Jeziva saznanja, Kulićevu stiglo kajanje za abortuse!

Danima unazad domaći mediji pisali su o Miljani Kulić i njenom zdravstvenom stanju koje nije bilo nimalo dobro, a sve nakon što joj se iznenada pogoršalo stanje, kada se vratila u Srbiju, a bila je u Turskoj gdje se podvrgla operaciji smanjenja želuca zbog prekomjerne kilaže. Miljana Kulić konačno se nalazi u stabilnom stanju, i probudila je se iz vještačke kome u kojoj su je ljekari u Kliničkom centru u Nišu držali, nakon operacije prilikom koje su joj morali odstraniti slezinu.

Sada je Miljana u stabilnom stanju, pa je prema saznanjima koja imamo prebačena sa intenzivne na poluintenzivnu i nalazi se u običnoj bolničkoj sobi, a dozvoljeno joj je da uz nju bude samo njena majka Marija. Također saznali smo i to da je ona po izlasku sa intenzivne tražila da joj u posjetu dođe sveštenik, pa je izvor koji je upućen u cijelu situaciju rekao sljedeće: “Miljana je od Marije tražila da što pre porazgovara sa sveštenikom. Rekla joj je da želi da se ispovedi i da okaje sve grehe koje je do sada učinila, kao i da joj se pročita molitva za zdravlje. Smatra da joj je bog dao drugu šansu i da je zato izbegla smrt, ali da još nema mira i da mora da ispovedi bogu sve što joj je na srcu. Najviše se kaje zbog abortusa koje je imala i što je bebama koje je nosila u utrobi uskratila pravo na život. To sebi ne može da oprosti, sad ju je sve loše što je radila jednostavno stiglo”, a onda je dodao i ovo:

“Marija je u potpunosti složila sa njom. I sama se u poslednje vreme okrenula veri i crkvi i smatra da to jedino može da im pomogne. Pitala je lekare da li postoji mogućnost da je poseti sveštenik. Čim je dobila odobrenje, stupila je u kontakt sa jednim niškim protom, koji je došao. Marija ih je ostavila nasamo, a njih dvoje su ostali tamo duže od sat vremena. Kada se posle vratila, Miljana je bila sva u suzama. Rekla joj je da se sada lakše oseća, da je malo mirnija i da se nada da će joj se bog smilovati”.