Novo

Miljana MOLI lekare da zapali cigaretu: Evo kako se Kulićeva ponaša i šta NAJČEŠĆE radi u bolnici

U nastavkku današnjeg članka dotaći ćrmo se dobro špoznate teme o kojoj se u psolednje vreme itekkako piše , a reč je ozdravstvenom stanju Miljane Kulić , koje je se nedavno naglo pogoršalo nakon što je se nakon operacije želuca sve iskomplikovalo . Naime , Miljani je slezena odstranjena , a ona je se borila za život , te je bila priključena na aparate. Naime , ova bivša , a izgleda i buduća zadrugarka je poslednjih dana prošla kroz pravu dramu u životu , te je jedva izvukla živu glavu.

Svakako zahvaljujući stručnom osoblju Kliničkog centra trenutno je izvan životne opasnosti , te UKC otkriva kako se ona sada oseća , kako i kada može da se očekuje njen izlazak iz bolnice: – Miljana je svakog dana sve bolje i bolje. Lekovi deluju i oporavlja se. Skinuli su je sa sedativne terapije i sada je uglavnom u budnom stanju. Sada je mnogo mirnija nego što je bila, ali i dalje ima prohteve. Još uvek krizira za cigaretama i svaki dan moli lekare da joj dopuste da zapali makar jednu. Naravno, to joj nije dozvoljeno, jer je u celom objektu strogo zabranjeno pušenje, ne samo za nju nego za sve. Ipak, čula sam da je našla način da zapali, a kada bi je lekari uhvatili, bilo bi belaja – započinje priču sestra iz UKC Niš i dodaje:

– Miljana se trenutno nalazi na poluintenzivnoj nezi, gde bi trebalo da ostane još dan ili dva, a nakon toga bi trebalo da bude prebačena u bolnicu, gde bi još koji dan trebalo da se isprati njeno stanje, kako bi lekari bili uvereni da mogu da joj daju otpusnu listu. Pretpostavljam da ako ovako nastavi da se oporavlja, da može već za četiri-pet dana da ide kući. Ostatak teksta ovde.