Novo

Milicajac dao naredbu ženi da izađe iz auta i otvori gepek: Nije imao pojma da ga ona celo vreme snima – POKAZALA KAKAV JE ON U STVARI, OBJAVILA CELI SNIMAK! ŠOK!

U nastavku dnašnjeg članak dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a koja se tiče policije . Naime ,kada je reč o policiji , oni su ti koji su oduvek bili na nekom lošem glasu , odnosno za njih su se vezale samo priče lošeg karaktera. Međutim , da to nije uvek tako pokazuje i priča koju vam prenosimo u nastavku a tiče se jednog policajca . Dakle , za jako kratko vreme , ova priča , a koju je podelila ova žena je obišla sve društvene mreže , a vi ostanite sa nama u nastavku , da bi ste otkrili o čemu se radi.

Dakle , reč je o izvesnoj ženi po imenu Niece , a koja je imala za razliku od mnogih , jako prijatno iskustvo sa jednim policajcem , u pta su mngi sumnjali da govori istinu. Dakle , ova ćena je krenula na jedan od razgovora za posao ,a na kojem nije bila jako dug period . Ona naime nije mesecima radila , te je iz dana u dan ponestajalo joj novca , a pslednji je izdvojila za popravak automobila ,a koštao je pre 600 dolara , te ej to bio doslovno poslednji novac. Radilo se o tome da su se njoj svjetla u autu pokvarila i da ju je policajac zbog toga zaustavio, i rekao joj da mora da joj piše kaznu jer joj ne rade svjetla.

Ona je tada pokušala da mu objasni o čemu se radi , ali on nije baš reagovao na to , te joj je u jednom trenutku zatražio da otvori gepek , pa je sse u sledećem spustio na kolena , te krenuo da popravlja struju u automobilu . Naime , sijalice joj zbog toga nisu radile , a ona je ostala u stanju šoka zbog ovoga , te je odlučila da objavi javno kako bi ih pšokvarila , te istakla da nisu uvek oni ” loši “.