Svi smo svjesni svakog novog dana da živimo u vremenima koja su prije svega vrlo nesigurna za nas, posebno našu djecu, te da su se u mnogim aspektima života naša društva potpuno promijenila.

Mnoga odstupanja u društvu su tako postala normalna, čak prihvatljiva i poželjna. Dokaz tome su televizijski kanali u čijim se programima sve češće emitiraju programi koji se na najgori mogući način oglašavaju upravo u najgorem naprezanju ljudi, preko propalih privrednika i umjetnika, kriminalcima, starletama i prostitutkama, kao i ljudima koji nemaju druge kvalitete osim spremnosti da rade one stvari, sve pred kamerama, za malo popularnosti.

Naša se djeca na ovaj način pogrešno uče, mnoga djeca nakon toga uče i pokušavaju učiniti nešto slično kako bi postali popularni i materijalno zavedeni.

Stoga nije ni čudo što nam se povremeno serviraju vijesti iz okruženja o nekim devijantnim postupcima pojedinaca ili određenih grupa na javnim mjestima, posebno kad je riječ o intimnim vezama.

Građani Sarajeva ostali su toliko zapanjeni nakon što su svjedočili bizarnom prizoru nedaleko od tržnice Ciglane, jer je jedan par uživao u intimnom činu odmah niz ulicu, a sve je zabilježeno kamerom, iako njih dvoje nisu bili previše uzbuđeni zbog prolaznika.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo