Novo Showbizz

MARKO SINOĆ PRED KAMERAMA IZJAVIO 1 REČENICU O PUNICI ANABELI ATIJAS: Luna morala da reaguje! “TEŠKO MI JE …”

U večerašnjem izdanju emisije Amidži šou autor i voditelji Ognjen Amidžić je ugostio mladu Lunu Đogani i Marka Miljkovića a ovo je njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su se njih dvoje vjenčali i postali roditelji kćerke kojoj su dali ime Mia.

Sada je Ognjen upitao svoje goste u kakvim osnosima su sa Luninom majkom, Anabelom Atijas.

– Pa odakle da krenem… Ovako, riješili smo da napravimo neku… Nismo se mi pomirili, ali zbog cijele situacije, tu je naravno Luna, dobila je unuku, ja sigurno neću da pokušavam na neki način da ona ne viđa nju, da se tu nešto ja sklanjam… Vidjeli smo se, nismo se pozdravili, postoje neke teme koje bi trebalo da razriješimo, ali nije pravi momenat za to. Nismo u dobrim odnosima, ali smo prećutno prešli preko nekih stvari, smatram da bi bio grijeh da ja radim neke stvari i da ona ne vidi svoju unuku. Dakle, Anabela je dobrodošla uvijek da vidi svoju unuku, što se mene tiče, ali da ćemo potezati neke teme iz prošlosti, nećemo više nikada. Ravna linija, prešli smo na stepenik iznad. Nikad nećemo biti u odnosu kao Gagi i ja – kaže Marko, pa nastavlja:

-U nekoj budućnosti, možemo da gradimo neko poštovanje između nas zbog Lune, zbog naše Mie… I tu nema priče, ja sam za to da se držimo nekog poštovanja i razumijevanja – rekao je on.

Luna se nakon toga ubacila i otkrila kako se ona osjeća.

– Ja jedina znam kakav sam teret imala dok njih dvoje nisu razgovarali. Ja sam u najtežoj situaciji, zbog toga ona će uvijek biti moja majka, i to najbolja majka, i on će biti moj muž. Teško je biti između njih dvoje, taj pritisak kako će da se osjeća on, kako ona, mnogo mi je bilo teško stvarno.