Zanimljivosti

MARINKO ROKVIĆ OPERISAN, A SAD SE OGLASIO NIKOLA: “Ljekari su mu rekli…”

Jedan od legendi narodne muzike u Srbiji , je svakako pjevač Marinko Rokvić. Za njega se zna da je miran i povučen , i veoma vezan za svoju porodicu , mada se i njemu znala desiti po koja afera. Mediji su pokušali napraviti senzaciju da Marinko ima vanbračnog sina , to im nije uspjelo.

 

Sada se u medijima pojavila vijest da je Marinko u bolnici , te da je imao hitnu operaciju , a tu vijest je medijima potvrdio i njegov sin Nikola , koji je rekao da se nada da će njegov otac uskoro da bude bolje. Još uvijek se ne zna razlog operacije , a njegova supruga Slavica se ne javlja na pozive novinara , jer želi da zadrži privatnost svoje porodice.

Naiem , operacija se dogodila prije sedam dana , a Nikola Rokvić je izjavio da je njegov otac operisao cistu. Iako je otišao na rutinski pregled , doktori su Marinku preporučili da bi trebalo što prije da se podvrgne operaciji i odmah su ga zadržali. Nikola je izjavio da se Marinko osjeća dobro , raspoložen je ali su mu ljekari rekli da mora još da ostane u bolnici.