Novo Vijesti

MARIJA TRAŽILA SPONZORA PA SMOTALA doktora Marka s Vračara: Sa drugaricama razvila strategiju, nije ni slutila kako će sve završiti! (FOTO)

Danas je postalo normalno da mlade djevojke traže sponzore odnosno imućne muškarce koji će ih izdržavati i omogućiti im da žive na visokoj nozi bez imalo truda i rada ako ne računamo gimnastiku u krevetu. Većina ovih djevojaka mašta o tome kako će naći čovjeka koji će im omogućiti markiranu garderobu, putovanja ili školarinu a jedna od njih je i Marija iz Beograda koja ima 29 godina i na koju su mnoge djevojke ljubomoorne jer ima fantastičnog dečka.

Međutim niko od njenih poznanika ne zna njenu tajnu koja ju je izgrizala i koju je podijelila putem društvenih mreža. Ona je bila u vezi sa Markom koji je doktor i koji fantastuično izgleda i koji je drži kao malo vode na dlanu a čak ju je pozvao i da se preseli kod njega u luksuzan stan koji ima na Vračaru.

On je od nje stariji sedam godina a ona nikada možda ne bi ni obratila pažnju na njega da joj drugarica nije otkrila prednosti veze sa bogatijim i starijim muškarcem. Ona joj je objasnila da je danas najlakši put dapostignete svoja htijenja i želje ako imate sponzora i Mariaj je odlučila da pokuša.

Nikada ovo nijesmatrala nekim vidom prostitucije jer nije ni spavala sa svima koji su je na neki način finansirali. Sa jednim je čak išla zajedno na trodnevno putovanje ali je nije privlačio pa je vezu sa njim raskinula. Ona nije jedina djevojka kojaje odlučila da postane bejbi sponzoruiša kako ih u svijetu zovu iako je i sama obrazovana i inteligentna  te bi mogla radom sama da obezbjedi egzistenciju.