Novo

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POVLAČI: Pevačica najavila odlazak iz stručnog žirija, EVO i kada će se to desiti… Nažalost ISTINA JE

Pjevačica Marija Šerifović u žiriju Zvezde Granda sjedi od 2015. godine.

Otkako je 2018. godine krenuo koncept mentorstva, za tim pop pjevačica se doslovno tražilo mjesto više zbog toga što je ona, po nepisanom pravilu, uvijek imala najveći broj takmičara.

Baš kao i prethodnu i ovu sezonu je završila u velikom stilu, kao pobjednik mentora zahvaljujući Mahiru Mulaliću koji je branio boje njene muzičke škole, ova ponosna i prezadovoljna profesorica tvrdi da ne postoji nikakva tajna njenog uspjeha.

– Ovo je momenat kada ja treba da se zahvalim u Mahirovo ime svim ljudima koji su u nevjerovatnom broju glasali za njega. Da li postoji i koja je tajna, ne mogu da vam kažem to. Prvenstveno je važno da vjerujete u sebe i ono što je jako bitno je da kandidat sluša mentora. Vrlo je važno da kandidati imaju fokus u toku cijelog takmičenja i tu je još nekoliko nekih mojih skromnih tajni koje neću da otkrijem – kaže Marija i dodaje da je ovo takmičenje veoma iscrpljuje zbog toga što se svim kandidatima podjednako daje.

– Imala sam najveći broj kandidata i svaki od njih je imao identičan status i vrijeme koje sam utrošila na njega i svako od njih ima raznorazne fantazije, sad ću ovo, sad ću ono… Ako me neko od njih ne sluša, onda moja uloga u ovom takmičenju nema nikakvog smisla i ono što mogu da kažem je da su Džejla i Mahir stvarno dali najviše, a to sam od njih i očekivala – iskrena je Šerifovićeva.

– Evo odradiću još jednu sezonu, ali ne mora da pobjedi moj kandidat i ova sezona je trajala dvije godine i baš se odužila. Ovde nije stvar izluđivanja već umora u nekom momentu i nedostatka ideja.