Novo

Marija otkrila MRAČNU tajnu svog muža i pobegla u inostranstvo: Trebala mu je iz jednog PODMUKLOG razloga

Danas uz pomoć interneta imamo priliku svakodnevno da posvedočimo mnogo čemu . Inače mnogo je priča koje ljudi od šoka podele javno , a što šokira i ostatak sveta. Tako je svoju priču podelil i izvesna Marija , a koja je posumnjala da njen suprug Tom krije tajne koje se tiču njegove proodice , a koje je ona otkrila u njegovom telefonu. Tako je ona irpičala da je muža upoznala 2009te godine preko jednog sajta za upoznavanje , te je on jako brzo insistirao na tome da se oni uzmu.

Marija isprva nije bila za to , ali je na kraju pristala. Međutim , kada je stigla pred matičara doživela je šok jer njenog muža niuje bilo. Taman kad je pomislila da venčanja neće biti pojavio je se on sa buketom cveća. – Morao sam da ti donesem cveće – rekao joj je. Naime , ona je tek nakon sedam godina saznala da je razlog zbog kojeg je tog dana bio nervzan taj jer je već bio oženjen. – On je patološki lažov. Možda je mislio da njegova žena i ja nikada nećemo saznati jedno za drugu. Na njegovu žalost, nisam glupa – rekla je Marija i dodala da je posle njega završila u dugovima od 21.000 funti.

Naime , iako je on tvrdio da nije oženjen , Marija je razotrkila nejgove laži , pa tako ažurirala softver , te pronašla fotografije njegove poroodice i šokirala se da ima ćerku od 23 godine. – Rekao je da me voli, ali ja sam mu zapravo bila obična krava muzara – kazala je. Marija je na sudu rekla: – Živela sam sa njim skoro sedam godina i naterao me je da napravim dug od preko 21.000 funti, tako što me je navukao da uzmem kredit, što od banke, a što pozajmice od svojih kolega. Ostatak ovde.