Novo

MAMU LI TI TVOJU, IMA TROMBOZU! Marija Kulić pretila lekaru koji je operisao njenu ćerku, OVO JE ŠOK PREPISKA! (FOTO)

I dalje je jako aktuelna tema koja se tiče zdravstvenogg stanja Miljane Kulić , a koja je narušeno nakon operacije smanjenja želuca , nakon koje su usledile brojne komplikacije. Naime , ona je un jednom trenutku bila žiovotno ugrožena , te priključena na aparate , a sve nakon kao što smo istaklio operacije želucaa. Sada je se oglasio i doktor koji je Miljanu operisao u Turskoj , te je sa Marijom Kulić poslao prepiske kuriru, a gde je vidljivo da mu je ona pretila.

“Je*aću ti mamu, u šok sobi je, ima trombozu”, napisala je Marija. Naime , ovo je prvi put da se doktor koji je operisao Miljanu oglasi , te je istako : “Glavni razlog zašto smo toliko dugo čekali na ovu izjavu jesu dobre vesti od našeg pacijenta, a da se ne oslanjamo na tračeve ili spekulacije. Pacijent Miljana Kulić je 20. jula je imala operaciju u našoj klinici. Operaciju je izveo visoko profesionalan tim. Tokom operacije, koja je trajala 52 minuta, nije bilo povrede slezine, ni više od 10 cc krvarenja, a cela operacija je snimljena).

“Većina postoperativnog krvarenja se javlja u prva 24 sata i to je zapisano u medicinskoj literaturi. Našem pacijentu nisu uočena krvarenja, stoga je pacijent otpušten 23. jula, sa obezbeđenom zalihom lekova i vratio se u svoju zemlju. ” . Dakle , ispričao je između ostalog dsa je njena operacija završena za jako kratko vreme , te je trajala u konačnici 52 minuuta , sa ne više od 110 cc , te skoro pa bez krvarenja. Istakao je potom da je celu liniju zašio rukama , a sve da bi smanjio rizik od krvarenja ili curenja tokom operacije. Ostatak teksta ovde.