Novo

Mama, tata, imam nešto da vam kažem… Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić NAŠLA NOVOG PROBLEMATIČNOG DEČKA! Evo ko je u pitanju (FOTO)

 

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se dobro poznate teme , a koja se tiče javne scene , koju ljudi vole poprilično da isprate i saznaju najnovije detalje. Oduvek su deca poznatih ličnosti itekako bila u sferi interesovanja medijia pa je tako i sa lepom Elenom . Elena Kitić posljednjih nedjelja česta je tema u medijima zbog toga što je otpočela romansu s reperom Mihajlom Vujićem Miksom, o čemu nisu pričali javno.

Naime , kako smo saznali ona je okončala vezu sa Franom Pujasom , a sve jer je za vreme njegovog boravka u rijalitiju njeno srce osvojio Mihailo Vujić. Novi zet Mileta Kitića i Marte Savić veoma je popularan mladi muzičar, koga devojke obožavaju, a njegovo srce osvojila je mezimica folk para. Iako je Elena neko ko je se trudio svoju intimu da krije daleko od očiju javnosti , ipak joj sada nije uspelo , pa je sada uhvaćena dok ssu se ona i nnjen izabranik vraćali sa odmora , te su “uhvaćeni” na aerodromu u Splitu, neposredno pre ukrcavanja na avion za Beograd.

Kada je reč o Marti i Miletu , oni nikada nisu krili činjenicu da svoju mezimicu podržavaju u svemu , pa se tako sada krenulo nagađati mnogo toga. Dakle , jedno od nagađanja jeste da li je sada novi zet prihvaćen u porodičnom domu ili je to ponovo nje slučaj kao sa mladim Pujasom. Vaša mišljenja svakako ostavite u komentar.