Novo

Malena devojčica (2) je danima ležala u ŠUMI: Kada su je našli, svojim je rečima RASPLAKALA celu regiju…(FOTO)

U današnjem članku donosimo jednu jako interesantnu i pomalo tužnu priču koja je pogodila cijeli svijet. Radi se o neustrašivoj djevojčici od dvije godine, koja se trenutno nalazi u zagrljaju svoje majke nakon što je 3 noći provela u šumi sama.

Njeno je ime Liuda Kuzina i koja je stara 22 mjeseca, bila je pri svjesti i budna kada je pronađena i odmah je rekla spasiocima da je ona princeza. Ovu djevojčicu je pronašao jedan od 500 spasilaca koji su je tražili u gustom lišću u blizini Obninska u Smolenskoj oblasti, dok je polako počela da nada nestaje, oni su je pronašli.

Ovaj spasilac iz dobrovoljnog odreda za potragu Salvere je viđen u novom snimku na kojem se nalazi djevojčica, koja je bila budna i svjesna iako je temperatura napolju bila spuštena na 10 stepeni celzijusa. Žena spasilac je saopštila svojim kolegama srdačne vijesti: “Ona odgovara na naša pitanja. Ona nam priča bajke. Ona je princeza.”, rekla je ona. Djevojčicu je odvela vozilom sa spašavanje gdje je umirivala sve vrijeme tokom puta, dok se nije ponovno sastala sa majkom i otišla na ljekarske preglede.

Također, kaže da joj je spasiteljica govorila “Zagrej se, ušuškaj se. Sve je sada dobro. Sve je savršeno. Ti si najhrabrija i najjača devojčica u univerzumu.”. Djevojčica je kćerka nuklearnog fizičara a nestala je iz svog dvorišta kada je njena majka Antonina koja je radiolog nakratko otišla da porazgovara sa komšijom.  “Bila sam toliko očajna kada se izgubila. Toliko ljudi ju je tražilo i nije našlo, pa smo mislili da ju je možda udario auto ili da je oteta. Nakon tri noći provedene u šumi pomisli smo da ćemo je u najboljem slučaju pronaći bez svjesti. Druge noći je bio jak pljusak, a treće je noći bilo izuzetno hladno. Ne znam kako je uspjela da izdrži toliko dugo. Tri dana su je tražili spasioci, a zatim je grupa koja se odmarala čula „tiho škripanje””, rekla je.