Novo

Mala Alba izgleda presrećno: Krštenje ćerke Petra Graša i Hane Huljić pravi spektakl, svi pričaju o Haninoj haljini (FOTO)

Dve godine su prošle od kako se saznalo da je poznati pevač koji nam dolazi iz Hrvatske Petar Grašo nakon 24 godine raskinuo vezu sa pevačicom Danijelom Martinović svi su bili u totalnom šoku a kada su mediji objavili da je on u vezi sa mnogo mlađom Hanom Huljić oja je ćerka Danijelih i njegovih prijatelja Tončija i Antonije Huljić krenuli su komentari koji su bili u negativnom smislu na račun novopečenog para.

Ali, njih dvoje se nisu obazirali na mišljenje drugih i uskoro su objavili da čekaju bebu i organizovali su i venčanje koje je bilo intimno venčanje u krugu ajbliže porodice i prijatelja a prije nekoliko mjeseci je na svijet došla i njihova ćerkica koju su nazvali Alba. Tada su mediji pisali da je ovo još jedan način da Hana i Grašo zabodu nož u srce Danijeli jer je ona u jednom od razgovora koji je dala prije nekoliko godina rekla kako bi upravo svoju ćerku nazvala imenom alba jednog dana kada bi je dobila.

Međutim, Danijela se nijednom nije o ovoj situaciji oglasila u medijima i javnosti i ostala je dostojavnostvno i ponela se kao prava drama. Ona je nastavila sa svojim životom a Petru i Hani je mala Alba postala središte njihovog svijeta i još je dodatno učvrstila njihovu ljubav.

Kako mediji prenose u Hrvatsokj par planira da na godišnjicu svog venčanja koja je uskoro obavi krštenje svoje ćerke a time povodom namjeravaju da naprave veliku proslavu. Navodno je sve zakazano za 19. februar a krštenje će se obaviti u crkvi Svetog Dominika u kojem su se Hana i Petar i vjnečali. Hana je za ovaj događaj opet angažovala splitskog modnog dizajnera Arilea koji će joj dizajnirati haljinu.