Zanimljivosti

Majka ušla u sobu svoga SINA tinejdžera i zatekla OVU SCENU- SAMO JE POČELA DA PLAČE:SKANDALOZNO!(VIDEO)

Danas donosimo jednu jako zanimljivu priču, a radi se o majci Amandi Najber koja je bila od onih majki koje su se svojim prijateljima uvijek hvalile kako ona nije od onih roditelja koje stalno ulaze u sobu svojoj djeci da ih kontroliraju. Ova je majka imala jedno napisano pravilou kojem je pisalo kako ona neće smetati svom sinu koji ima 15 godina u odrastanju, pa da će mu ona pomoći kada on bude imao neki problem, samo da joj se on obrati.

Međutim, njoj se sada to što ne lazi svom sinu u sobu obilo o glavu, a na društvenim mrežama se pojavio snimka koji je pregledalo više od 20 miliona ljudi, a na snimku se vidi njena reakcija kada je ušla u sobu svog sina nakon nekoliko mjeseci. Na prvi pogled kada je ušla sve je izgledalo sasvim u redu, i uredno, ali kada je Amanda došla do dijela sobe koji se nalazi iza kreveta njenog sina, ona samo što se nije srušila na pod kada je ugledala.

Amanda je rekla ” Bila sam frapirana prizorom. Došla mi je muka, umalo nisam povratila. Kada sam izašla napolje, zaplakala sam. Jesam ja to pustila sina da u međuvremenu postane aljkavac? Na podu sam mu zatekla ogromne količine praznih kesa grickalica, zatim prazne limenke sokova, ali i ostatke pica, bolje da ne razmišljam od kada. Ispod kreveta imao je i neke erotske časopise, glava me zaboljela”.

Žena je naprosto doživjela nervni slom, neki od komentara ispod ove snimke su je malo i utješili ,a glasili su “To je normalna pojava za jednog tinejdžera. I ja sam svašta nalazila sinu pod krevetom ili u fiokama”, “Ćuti, bolje da su otpaci nego gola drugarica”, “Opusti se i snizi kriterijume urednosti dok je u toj fazi” glasili su neki od komentara.