Zanimljivosti

Majka monstrum silovala sina (12), pa mu uputila GNUSNE REČI: Dete moralo godinama da ćuti, a onda se sve saznalo

Britni Roulaj iz Teksasa, monstrum majka, optužena je za silovanje svog dvanaestogodišnjeg sina.

Kada se napiše ovako nešto prvo se zaledi mozak jer se ne može pojmiti da jedna majka može to uraditi svom djetetu.

Ne može se ničim opravdati ni kada se piše o očevima koji seksualno zlostavljaju svoju djecu ali je nekako odvratnije kada to radi majka. Majka nosi dijete devet mjeseci “ispod srca” ,posebne su to veze, pa onda oni bebi dani, prvi koraci i riječi pa zato nikako ne može čovjek da pojmi da jedna majka može zlostavljati svoje dijete.

Ova majka sa početka priče je to očito uradila i to u njihovom stanu , na dječijem krevetu u porodičnoj kući. Desilo se to 2018.godine, niko nije slutio šta se desilo jer je i dječak ćutao. A ćutao je jer mu je majka zaprijetila da nikome ne govori o tome jer će on biti kriv zato što je sam pristao na to a ne da ga je ona prisilila. A šta dijete može da kaže ili razmišlja, i tako je trpio i ćutao dvije godine.
A onda se, navodno, Britni Roulaj izdala pred komšinicom da je “imala seks sa sinom”.

Komšinica je odmah ispričala socijalnoj službi, oni su dalje angažovali istragu i sin je priznao istražiteljima da je spavao sa majkom prije dvije godine, da ga je natjerala da se skine i legne na krevet, i kako mu je prijetila da ćuti, prenosi Mirror.

Monstrum majka je uhapštena, nalazi se u pritvoru i čeka je suđenje a dijete je na psihološkim tretmanima kod stručnjaka kako bi što bolje “preradio” taj događaj i mogao nastaviti živjeti nekim normalnim životom.